ACTIVITATS ESPORTIVES

Jornades d'esport Inclusiu

Les jornades d’esport inclusió JUNTS X CRÉIXER, volen promoure la trobada entre els nens i nenes de diferents centres educatius ordinaris i d’educació especial per visualitzar-nos com una societat plural que, mitjançant la cooperació i la convivència, fa evident que una escola per a TOTHOM és possible. 

Es proposen diferents estacions amb diferents jocs esportius adients tant per l’alumnat de primària com pel d’educació especial.

Altres activitats

centrades en l'àmbit esportiu

Cursa d’orientació inclusiva

Que es realitza a principis de curs en parcs del Districte de Sarrià o de les Corts on participen escoles d’educació especial i escoles ordinàries d’ambdós districtes i es preparen activitats de sensibilització relacionades amb la pràctica de l’esport i una cursa inclusiva amb obsequis per a tots els participants. La Cursa d’orientació té com a objectiu la realització d’una activitat inclusiva on tothom hi podrà participar i on cadascun dels participants tindrà una funció en el grup.

Pàdel

Un cop l’any realitzarem una activitat inclusiva amb alguna escola ordinària.

Juguem tots junts

Es una activitat organitzada per l’Associació “Joc viu”, on realitzem un seguit d’activitats ludicoesportives a la platja de la Marbella amb altres escoles ordinàries i d’educació especial.